Så säljer du lägenhet i Stockholm

För att kunna sälja din bostad till det bästa priset i Stockholm spelar valet av mäklare stor roll. En bra mäklare kan utifrån rådande bostadsmarknad sälja din bostad. Du kan även få bra guidning genom hela försäljningsprocessen, från värdering och styling till kontraktsskrivning.

När du ska sälja en lägenhet i Stockholms finns det några bra tips för att maximera försäljningen. Ett första steg i försäljningsprocessen är att kontakta SkandiaMäklarnas mäklare i Stockholmsområdet för att få bra hjälp. Deras mäklare har god insyn i Stockholms bostadsmarknad. Med en god lokalkännedom kan de hjälpa dig att sälja din bostad till det bästa priset. De har flera kontor utspridda i Stockholm, hitta ett nära din bostad för att få hjälp av en mäklare som är specialist på ditt område. SkandiaMäklarna ligger steget före på bostadsmarknaden och kan oavsett hur din situation ser ut guida dig rätt från början till slut när du ska sälja.

Rätt mäklare kan maximera priset

Det är mycket värdefullt att anlita en mäklare som kan ditt område. En mäklare med god lokalkännedom har bra insikt i hur bostaden ska framställas för att locka rätt målgrupp och köpare. Mäklaren vet även när den bästa tidpunkten att sälja är. Det senaste året har det skett en del förändringar på bostadsmarknaden vilket gör valet av mäklare än viktigare. Med rätt mäklare kan du maximera priset utifrån förutsättningarna som råder på bostadsmarknaden. Det är fullt möjligt att göra en bostadskarriär även om marknaden inte trendar uppåt lika mycket som tidigare. Det gäller dock att vara smart och ta rätt hjälp.

Styla bostaden attraktivt

En bra mäklare vet även hur viktig homestyling inför visningen är. Det gäller att visa upp bostaden från sin bästa sida och vilken potential den har. Marknadsföringen vid en försäljning har också stor betydelse. En mäklare som kan sin sak vet hur just din bostad ska marknadsföras för att locka rätt köpare. Om du har planer på att köpa en ny bostad i samband med försäljningen kan det vara bra att sälja först innan du köper nytt. Då vet du vilka summor du har att röra dig med när du ska köpa ny bostad.