Framhäv hus och trädgård med rätt staket

Stora renoveringar i all ära, men det är detaljerna som ger ett gott helhetsintryck av ett hus. Detaljerna kan göra stor skillnad utvändigt, så genom att fokusera på grundläggande underhåll och dra in på det mindre roliga trädgårdsarbetet frigör du tid till de roliga detaljerna. Det är ofta de detaljerna som sätter pricken över i:et på huset och trädgården.

Ett tips som gör tomten både finare och enklare att sköta om, är att byta ut häcken till staket. Oavsett om staketet ska rama in hela tomten, poolen eller altanen så passar ett Wernamo Design staket med både traditionell och framtida design. Du ska inte behöva ödsla en massa tid och stress på trädgården i onödan, så staketen är enkla att montera och dessutom underhållsfria!

”Men man får inte bli stressad! Trädgården ska ju vara avkoppling” säger Hanna Wendelbo, känd trädgårds-influencer.

Sätt pricken över i:et på huset

När du rustat upp huset med en fin altan eller legat i med att hålla husfasaden i gott skick med ny färg och nya träplankor, kan staketet vara det som saknas. Ett staket ska gå i samma linje som huset, så ett staket som går i både en traditionell och framtida design passar de flesta. Om grannhunden brukar smita in på tomten kan det vara bra att välja ett staket som lättare håller den ute. Då skyddar du dessutom rabatten innanför. Med ett underhållsfritt staket från Wernamo Design, och utan den tidskrävande häcken, kan du i stället lägga din tid på detaljerna i trädgården. Den vackraste trädgården är inte alltid den mest storslagna, utan den du faktiskt orkar och hinner sköta om ordentligt. Odla grönsaker och växter som blommar i olika tidsperioder, så ser ditt hus alltid blomstrande ut från utsidan.